Detalii carte

Cum sa ramai concentrat intr-o lume hiperactiva. Solutii naturale pentru ADHD, memorie si performanta creierului – John Gray

Dr. John Gray este celebru in intreaga lume.
Seminariile pe care le organizeaza de mai mult de 20 de ani au stat la baza cartilor sale, adevarate best-seller-uri.
John Gray abordeaza tratarea uneia dintre cele mai mari provocari ale lumii moderne – lipsa de concentrare acuta, dintr-o perspectiva mai putin costisitoare si ceva mai naturala decat se obisnuieste in spitale. Incapacitatea de concentrare si dependenta de stimulenti diversi, de la cei alimentari si medicali la cei on-line, stapanesc azi adulti si copii in egala masura, afectand relatiile intre soti, intre parinti si copii, relatiile sociale si profesionale. Sunt incadrate la simptome ADHD, chiar autism, si se trateaza cu medicamente. John Gray propune insa altceva!
In fiecare capitol din cartea de fata vei descoperi o paleta larga de informatii practice pentru a creste concentrarea creierului, a memoriei si pentru a restabili pasiunea din viata si relatiile tale. Vei obtine informatii practice despre cum poti vindeca afectiunea ce da nastere sindromului ADHD precum si mai multor altor sindroame care interfereaza cu performanta optima a creierului.