Detalii carte

„Această carte vă va schimba viața. Citiți-o de trei ori și apoi oferiți-o unei persoane dragi. Îi va fi de mare ajutor.”

SETH GODIN, autor al cărții Asta înseamnă marketing

 

„Cu idei provocatoare – susținute de studii științifice despre mintea umană –, De ce țipăm? propune o nouă abordare a noțiunilor de conflict, dezacord și conexiune.”

SARAH MILSTEIN, autoare a cărții The Twitter Book

 

„Buster Benson va schimba tot ce ați știut până acum despre certuri sau dispute. înainte de a citi această carte, n-aș fi crezut vreodată că voi ajunge să aștept cu nerăbdare următorul meu dezacord. Deza­cordul productiv este cea mai subapreciată abilitate de viață pe care o puteți dobândi.”

EV WILLIAMS, CEO al platformei online Medium,
asociat al Obvious Ventures și cofondator al Twitter

 

„Conflictele pot fi ceva neplăcut. Dar dacă urmați ceea ce vă sfătu­iește Buster Benson, veți descoperi că acestea sunt ceva inevitabil, necesar și chiar folositor. De ce țipăm? ne oferă o «taxonomie» a dezacordului – explicând cum apar certurile, cum le putem face față și rezolva. Nimeni nu poate evita cu totul conflictele, dar această carte provocatoare ne arată că oricine poate învăța cum să se certe sau să aibă discuții mai eficient și mai productiv.”

DANIEL H. PINK, autor al cărților

Când. Secretele științifice ale momentului perfect și A vinde e omenește