Detalii carte

Aceasta carte a fost scrisa pentru toti cei care doresc sa-i inspire pe altii si pentru cei care vor sa gaseasca pe cineva care sa-i inspire.Simon Sinek conduce o miscare pentru a construi o lume in care cei mai multi dintre noi sa fim inspirati de munca pe care o facem. Milioane de persoane au vizionat deja inregistrarea sa video de pe TED.com, despre importanta de a sti de ce facem ceea ce facem. incepe cu de ce aprofundeaza si mai mult conceptul.

“In anul 2009, Simon Sinek a initiat o miscare prin care incerca sa ajute oamenii sa devina mai inspirati la locul munca, acestia inspirandu-si la randul lor colegii si clientii. De atunci, milioane de persoane au fost motivate de puterea ideilor sale, inclusiv cele peste 28 de milioane de oameni care i-au urmarit discursul TED bazat pe cartea incepe cu de ce, a treia cea mai populara inregistrare a seriei TED Talks a tuturor timpurilor. Sinek incepe cu o intrebare fundamentala: de ce unii oameni sau unele companii sunt mai inovatoare, mai influente si mai profitabile decat altele? De ce unele se bucura de o loialitate mai mare din partea clientilor si angajatilor? De ce atat de putine companii de top sunt capabile sa-si mentina succesul?

Oameni precum Martin Luther King Jr., Steve Jobs si fratii Wright au avut foarte putine lucruri in comun, dar cu totii au inceput prin a se intrebade ce? . Ei au realizat ca oamenii nu vor crede intr-un produs, intr-un serviciu, intr-o miscare sau intr-o ideepana cand nu vor intelegede ce -ul din spatele acestora.
incepe cu de ce demonstreaza ca liderii care au avut cea mai mare influenta la nivel mondial gandesc, actioneaza si comunica in acelasi mod, exact opusul modului in care procedeaza toata lumea. Sinek numeste aceasta ideecercul de aursi ofera o structura pe care pot fi construite organizatiile, pot fi conduse miscarile si pot fi inspirati oamenii. Iar totul incepe cu intrebareade ce? .