Detalii carte

„În clipa în care îți dai seama că astăzi facultatea nu se termină niciodată, tocmai a început prima ta zi de carieră.” – Ion Cosmovici

Această carte este o hartă a călătoriei de la facultate la carieră, o călătorie mult mai lungă şi mai plină de evenimente decât urmele pe care le lasă viaţa pe un CV.

Călătoria va trece rând pe rând prin mai multe „cartiere” care sunt de fapt „etapele mari” pe care le poţi parcurge până ajungi în „centrul oraşului”, adică acolo unde e cariera care ţi se potriveşte.

Unii ajung „în centru” foarte repede, poate chiar din primul an de facultate; alţii însă trec prin zeci de staţii până ajung în „centru”.

Iar toate capitolele sunt scurte, pentru a putea fi citite între două staţii de metrou sau de autobuz: e o carte pentru buzunarul mic al rucsacului.

“Îl cunosc pe Ion Cosmovici de peste douăzeci şi cinci de ani, şi la un moment dat mi-a dat un sfat de carieră la o cafea care a picat perfect atunci. I-am urmărit scrierile, activităţile, pasiunea pentru tineri şi pentru planul lor de viaţă. Nu e uşor în zilele noastre să ţii un echilibru între bani, stres şi pasiune personală pentru ceva frumos. Dar trebuie să ne luptăm pentru asta. Acest Manual poate fi copilotul tău de viaţă, asta pentru foarte mulţi kilometri.’’ -George Morar – Pilot de raliu, trainer Academia Titi Aur